logo
Company
work
contact
award
exhibitions
press
link

AKVA Group lanserer ny trådløs Control Access Point

AKVA Group lanserer en splitter ny trådløs CAP (Cage Access Point) som vil sette standarden for tilkobling av kameraer, vinsjer, miljø- og pellet sensorer i oppdrettsnæringen. AKVA CAP er et av de mest synlige produktene til AKVA Group, da de er montert på oppdretsmerder verden over. Et unikt og gjennkjennelig uttrykk av enheten er dermed en sterk identitetsbygger for den verdenskjente teknologibedriften fra Bryne.

AKVA CAP er et totalt redesignet produkt og inneholder i dag 2 tidligere produkter, AKVA CSU (cage sensor unit) og AKVA CVU (cage video unit). I tillegg innbefatter enheten også støtte-systemer som batteri, ekstern power, antenner og tilkoblingpunkter til sensorer. Disse ekstremiteter, som tidligere var mer eller mindre seperate systemer eksponerte for vær og vind, er nå integrert inn i selve enheten.

AKVA CAP er utført i en slagfast Lexan som har en egen oksyderingsprosess som beskytter plasten mot bl.a UV stråling. I tillegg har designet og valget av materialer ført til en mer rasjonell produksjon, sett i forhold til tidligere modeller.

Samarbeidet mellom AKVA Group og Slip har vært et designdrevet innovasjonsprosjekt der ALLE komponenter i de involverte produktene, enten er redesignet, forenklet eller plassert i en ny konfigurasjon i forhold til det totalte systemet. Nå er AKVA CAP blitt et helhetlig system, som både visuelt og fysisk henger sammen.

» Les mer

Roterbar kuppel, for posisjonering av kamera.

Bilder: Tom Haga